Főoldal
Columbus Hajó
Étterem hajó a Dunán
Duna Palota
Étterem és rendezvényhelyszín
Hungaroring Pole Position
A Forma 1 étterme
 

Mádi Kúria Hotel és Rendezvényközpont

Cím: 3909 Mád, Rákóczi Ferenc utca 48.
Tel.: +3647548400
Mobil: +36204623408
E-mail: info@madikuria.hu
Web: http://www.madikuria.hu
Kontakt: Váradi Hedvig
Facebook: https://www.facebook.com/madikuria/Képgaléria

A helyszín bemutatkozása:
Mádi Kúria, a kulcs Tokaj-Hegyalja varázsához
 
A természet csodái, a múltat idéző történelmi emlékek, a helyi gasztronómia, az autentikus kézműves közösség és természetesen a hagyományőrző borpincék szebbnél szebb borai – mi mást kívánhatna a pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni vágyó utazó.
 
A Mádi Kúria mindenhez otthonos szállást biztosít, csapatunk pedig kulcsot ad ahhoz, hogy a Zemplénben megbújó ékszerdoboz, Mád község és tájéka feltárhassa titkait és kincseit Ön előtt is. 
 
Háromcsillagos superior szállodánkban grillterasszal, hangulatos 50 fős étteremmel, pinceborozóval, 23 jól felszerelt, részben légkondicionált szobával, tárgyaló teremmel, 130 főt befogadó konferencia központtal, kültéri medencével és szaunával várjuk kedves vendégeinket.
 
Pinceborozónk tökéletes helyszíne az esti beszélgetéseknek, borozgatásoknak. Megízlelhetik Tokaj-Hegyalja híres borait, hiszen borlapunk kínálata felsorakoztatja a környék legismertebb borászait és pincészeteit.
 
A Tokaj-Hegyaljai csillagtúrák remek kiindulópontjaként a Mádi Kúria csapata vendégeink számára örömmel állít össze és szervez meg hangulatos pince-és dűlőtúrákat, illetve olyan természetjáró, vagy kulturális programokat, amelyek folyamán megismerkedhetnek mindazzal, amit a táj kínálhat a kíváncsi utazónak.
 
Jöjjön el barátaival, családjával, fedezzék fel a környéket, legyenek a vendégeink! Keressenek életre szóló, spirituális élményt, vagy vágyjanak természetjáró kalandra, várjuk Önöket szeretettel!
 
Céges események szervezőinek
 
Vállalati tréningben, csapatépítésben gondolkodik? Mi más lehetne erre tökéletesebb helyszín, mint a világ zajától mentes környezet, ahol autentikus helyi programokkal tarkíthatja a képzés programját, és beépítheti Mád specialitásait a csapatépítés menetrendjébe. A 21. századi technikával felszerelt kétemeletes szállodánkban tárgyaló- és tréningtermünkkel várjuk Önöket! 
 
Élménycsomagjaink garanciát nyújtanak Önnek is arra, hogy a hatékony munkát kiegészítő szabadidős tevékenység pihentető legyen csapata számára és megtalálja az igényeihez leginkább illeszkedő, vonzó és tartalmas programot, és életre szóló élményekkel gazdagodjon Ön és munkatársai is.
 
Testreszabott csomagokat készítünk, amelyben igényei szerint válogatjuk össze a rendelkezésre álló szolgáltatásainkat, felszereléseket, és programokat.
 
Kérje cégének igényeire szabott ajánlatunkat! 
 
Szabadidős programajánlataink:
 
Csillagtúrák természetjárók számára
Fedezzék fel a környéket, legyenek a vendégeink! Keressenek életre szóló, spirituális élményt, vagy vágyjanak természetjáró kalandra, várjuk Önöket szeretettel!


KóBORlók számára
Borrajongó vagy kulináris élményekre vágyik? ínycsiklandó ételválasztékkal várjuk, hogy aztán megkóstolhassa Mád elsőrangú borait. Mindez, és a Kúria professzionális csapata biztosíték az akár 130+ vendéget váró események sikereire is.
 
Kultúrtörténeti séták kedvelőinek
Történelmi kincseink, kézműves hagyományaink életre szóló élménnyel szolgálnak, ha megismerné Tokaj-Hegyalja világát, tradícióit.

Ajánlatkérés
Ajánlatkérés a "Mádi Kúria Hotel és Rendezvényközpont" rendezvényhelyszín felé:

Név: *
Telefonszám: *
Elektronikus levelezési cím: *
Cég:
A rendezvény típusa: *
Tervezett időpont: * - -
Tervezett időtartam / nap: *
Várható vendégszám / fő: *
Egyéb elképzelések, kérések:

*A csillaggal jelölt sorok kitöltése kötelező.


Különleges szolgáltatások:
 Egy különálló, teljesen új épületben kapott helyet a 130 fő befogadására képes, egy légterű, a térségben egyedülálló konferenciaterem. Nagyobb tanácskozások, konferenciák, családi események, kulturális rendezvények, esküvői szertartások, illetve az azt követő ünnepi vacsora megtartására tökéletes, bálok, születésnapi partik, eljegyzések, keresztelők kitűnő helyszíneként szolgál.
 
Mivel a rendezvényterem belső tere egybefüggő, a változó igényekhez alkalmazkodva többféle ültetési rend és asztalberendezés alakítható ki, így alkalmas előadás, workshop, termékbemutató, kiállítás, partnertalálkozó, tárgyalás – akár megosztott helyiségekbe szervezett lebonyolítására is. A rendezvényterem saját konyhájának segítségével díszvacsora, születésnapi parti, illetve esküvő megrendezése is lehetséges.
 
A terem padló és fali-temperálással, valamint légkondicionálással biztosítja a résztvevők komfortérzetét. A rendezvényterem mellett kültéri medence teszi még élménydúsabbá vendégeink itt tartózkodását.
 
Az épületet körbeölelő parkosított belső udvar, valamint az éjszaka kivilágított, égszínkék úszómedence még romantikusabb és meghittebb helyszínt biztosít, mediterrán hangulata pedig tovább fokozza az esküvő különleges pillanatait.
 
A rendezvényterem adottságai lehetővé teszik a változatosabbnál változatosabb esküvői dekorációk kialakítását, az általunk biztosított körasztalok pedig az igényességet és az eleganciát tükrözik. Az esküvői pár számos menüsor közül választhat, beleértve az éjféli menüajánlatainkat is. Lehetőség van svédasztalos tálalási mód, valamint italpultból történő kiszolgálásra is, amely által még gördülékenyebb a mulatság.
 
Csapatunk mindig arra törekszik, hogy figyelembe véve eddigi tapasztalatainkat, a pár minden igényét szem előtt tartva háttércsapatunk segítségével megvalósítjuk álmai rendezvényét.
 
A vendégtér 18 méter hosszú és 13,5 méter széles, a belmagassága 4,7 méter. A teremben nincsenek belső oszlopok, vagy más zavaró szerkezeti elemek, illetve több oldalról természetes fény éri. A rendezvényterem külön ruhatári résszel, elkülönített konyhával, stúdióhelyiséggel valamint biliárdteremmel is rendelkezik. 

Rendezvénytermek
A "Mádi Kúria Hotel és Rendezvényközpont" rendezvényhelyszín rendezvénytermei:

A rendezvényterem neve

A rendezvényhelyszín teljes befogadóképessége 130 fő.
A termek részletes leírása alább, illetve a névre kattintva érhető el!

A helyszín rendezvények szervezésére alkalmas termei:

Megközelítés
A "Mádi Kúria Hotel és Rendezvényközpont" rendezvényhelyszín megközelítése:


Mád, a Tokaj- hegyaljai borászat egyik központjának számító, nagy múltra visszatekintő település, Tokaj-hegyalja kapujában, Budapesttől 220 km-re keletre, Miskolctól 40 km-re, festői és csendes környezetben fekszik.
 
Budapest / Miskolc irányából - M3-as autópályán a 151-es számú kijáratig, majd az M30-as autópályán Miskolc irányában, aztán a 3-as főúton Szikszó / Tornyosnémeti útvonalon haladva, ezt követően a 37-es főúton Sátoraljaújhely / Tokaj irányában (35 km), majd letérés Mád irányába.
Debrecen irányából - az M35, majd az M3-as autópályán Miskolc felé a 151-es számú kijáratig, aztán tovább az M30-as autópályán, ezt követően a 3-as főúton Szikszó / Tornyosnémeti irányában, majd a 37-es főúton Sátoraljaújhely / Tokaj felé (35 km), aztán letérés Mád irányába.
Nyíregyháza irányából - a 38-as főúton Tokaj érintésével a 37-es főútig, majd balra ráfordulva Szerencs / Miskolc irányában, 4,6 km megtétele után a körforgalmat az első kijáraton elhagyva Mádra.
Csoportok részére külön lehetőségként vállaljuk a transzfer megszervezését is.
Maximális parkolási lehetőség db személyautóra.

A helyszínnek van közvetlen kertkapcsolata.

A helyszín nem akadálymentesített.

A helyszínen megegyezés szerint jelenhet meg külső catering szolgáltató.

Amennyiben Ön autóval érkezik, az alábbi GPS koordinátákat állítsa be célként:
GPS X: 48.19437
GPS Y: 21.27909

A helyszínre legjellemzőbb céges rendezvénytípusok:
tárgyalás, sajtótájékoztató, partnerfogadás

A helyszínre legjellemzőbb privát rendezvénytípusok:
privát party, esküvő/lakodalom

További, A helyszínre legjellemzőbb rendezvénytípusok:
csak éttermi szolgáltatások, céges családi nap, baráti összejövetel, bál, csapatépítés, díjátadás, dolgozói party, előadás, esküvő/lakodalom, gyermekrendezvény, házassági évforduló, karácsonyi party, képzés, továbbképzés, indoor, keresztelő, kerti party, kiállítás, kick off, koncert, zenei előadás, konferencia, legény/leánybúcsú, megnyitó, osztálytalálkozó, outdoor tréning, partnerfogadás, privát party, sajtótájékoztató, születésnap, tárgyalás, termék-, divatbemutató

A helyszín tereiben rendezhető:
privát esemény, céges rendezvény

A helyszín jellege:
bensőséges hangulatú, klasszikus jellegű elegáns, kötetlen bulizós, természetközeli

A helyszín típusa:
borrendezvény helyszíne, bulihelyszín, esküvői helyszín, étterem, kiállító terem, rendezvényterem, szabadtéri helyszín

A helyszín tereiben megrendezhető esküvőtípusok:
Polgári szertartás, hagyományos zenés-táncos lakodalom, meghitt családi menyegző, fiatalos zenés buli, amerikai stílusú esküvő

A helyszín típusa - étterem:
borétterem, borvendéglő, grill étterem, kerthelyiség, klasszikus étterem, szállodai étterem

A helyszín típusa - szálloda:
hotel***